celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 4 Ocak 2024 43 Görüntüleme

Microsoft, Mac için Outlook’u yeniledi: Artık tamamen ücretsiz olacak!

Microsoft, MacOS için Outlook e-posta uygulamasını ücretsiz hale getiriyor. Mac için Outlook uygulamasını kullanmak isteyenler App Store’dan ücretsiz olarak indirip kullanabilecekler.

Daha önce macOS kullanıcıları Outlook’a erişebilmek için ücretli bir Microsoft 365 aboneliğine kaydolmak zorundaydı, ancak Microsoft’un yeni hamlesiyle birlikte bu engel artık ortadan kalktı. Microsoft konuyla ilgili yaptığı açıklamada; 

Microsoft’un bu stratejisi, Apple kullanıcılarını kendi uygulama pazarına taşıması için yapmış olduğu bir hamle olarak düşünülüyor. 

MAC’LER İÇİN YENİLENDİ

Microsoft dikkat ekonomisini üzerine çekmek için Outlook uygulamasını yeniledi ve Microsoft, “Apple Silicon” yani şirketin M1 ve M2 şirket içi çiplerine sahip Mac’lerde iyi çalışacak şekilde optimize edildiğini söylüyor. Microsoft, bu durumdan dolayı kullanıcıların “önceki sürümlere göre daha hızlı performans ve daha yüksek senkronizasyon hızları” bekleyebileceklerini söylüyor.

Outlook e-posta uygulamalasını iPhone veya iPad’inizde de kullanıyorsanız eğer, Outlook Handoff özelliğini kullanarak her iki cihazdan da takip edebilirsizniz. Ayrıca kullandığınız ürünler arasında geçiş yaptığınızda bıraktığınız noktadan çalışmaya devam edebilirsiniz. Microsoft, Outlook uygulamasının Mac istemcisi için daha fazla özellik üzerinde çalışıldığını söylüyor.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TikTok trendi hastanelik etti!

TikTok trendi hastanelik etti!

Tema Tasarım | Osgaka.com