celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 4 Ocak 2024 41 Görüntüleme

Elon Musk açıkladı: Twitter’a yeni özellikler geliyor!

Twitter kullanıcıları Şubat ayında gelecek olan güncelleme sözü için Elon Musk’ı sıkıştırıyor. Kullanıcılar, Şubat ayında yayınlanma sözü verilen Twitter güncellemesinin neleri kapsadığı konusunda görüşlerini belirterek, bu sözün bir an önce yerine getirilmesini istiyor.

Elon Musk bu ay içinde Direkt Mesajlar, emoji kullanımı ve şifrelemenin başlatılmasıyla ilgili güncellemeleri duyurmuştu, ancak kullanıcıların net bir tarihle karşılaşmadıkları için merakını gidermeyen bu açıklama, daha fazla yorumların gelmesine neden oldu.

MERAKLARI TWİTTER ÜZERİNDEN GİDERDİ

Elon Musk, Pazar günü attığı tweet’te “Bu ayın sonunda DM’lere tek tek yanıt verme, herhangi bir tepki emojisi kullanma ve şifreleme özelliğini kullanıma sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bununla birlikte, güncellemeler vaat edilirken, kullanıcılar “Twitter Blue abonelerinin konu başlıklarında gösterilen reklamlar için gelirin bir kısmını almasına izin verecek olan reklam geliri paylaşım modelinin durumunu” sordular.

Kullanıcıların Twitter Blue aboneleri ile ilgili sormuş olduğu soruya cevap veren Elon Musk, 3 Şubat’ta paylaştığı tweet’le “Bugünden itibaren Twitter, yanıt dizilerinde görünen reklamlar için reklam gelirlerini içerik oluşturucularla paylaşacak” demişti. Ancak Twitter Blue kullanıcıları henüz gelirlerini göremediklerinden şikayetçi oldular.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com